Hoe veilig is het online betalen?

Bestel-thuis.nl werkt voor het verwerken van online betalingen samen met bekende payment service providers. Het plaatsen en verwerken van je bestelling gebeurd op beveiligde SSL-pagina's. De gegevens die via deze pagina's worden overgedragen zijn hierdoor beschermt en kunnen niet door derden worden achterhaald. De payment service providers gebruiken eveneens beveiligde SSL-pagina's. Online betalen bij Bestel-thuis.nl is hierdoor net zo veilig als het internet bankieren bij uw eigen bank of op andere webshops.

Onze website gebruikt analytische cookies om de werking van de website te verbeteren en reclame/tracking cookies om aan de gebruiker gerichte reclame te kunnen aanbieden.
Wanneer u gebruik blijft maken van deze website geeft u hiermee toestemming voor het gebruik van deze cookies.

Klik hier voor meer informatie