Nadat ik geklikt heb op afrekenen is mijn bestellijst leeg, wat nu?

Wanneer je bestellijst na het klikken op de knop 'Afrekenen' leeg is, betekent dit dat je browser mogelijk geen cookies accepteert.
Om je bestellijst tijdens het surfen op onze website op te slaan worden cookies gebruikt.
Je kan dit probleem zelf oplossen door in je webbrowser cookies te accepteren.

Cookies accepteren

Omdat er verschillende webbrowsers op de markt zijn kunnen wij helaas niet alle browsers behandelen.
Meestal vindt je cookie instellingen onder 'Instellingen' en vervolgens 'Privacy'.

Onze website gebruikt analytische cookies om de werking van de website te verbeteren en reclame/tracking cookies om aan de gebruiker gerichte reclame te kunnen aanbieden.
Wanneer u gebruik blijft maken van deze website geeft u hiermee toestemming voor het gebruik van deze cookies.

Klik hier voor meer informatie